ÖZEL GÜNLER İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ HEDİYELERİ

Evlilik yıldönümü hediyesi seçerken öncelikle tektaş almadıysak tektaşlara bakabiliriz. Klasik tektaş evlilik yıldönümü için ideal bir hediye olacaktır ve adeta ikinci bahar havası yaşatacaktır. Tektaş yüzüklere gözatın. Tektaş yüzüğümüz varsa eğer diğer alternatiflere yönelelim.

İkinci alternatif olarak Baget Yüzüklere bakabiliriz. Son yıllarda trend olan baget yüzükler halâ popülerliğini korumakta. Nasıl bir baget yüzük alabilirsiniz gelin birlikte bakalım.

Yüzükler hanımlar için vageçilmez bir aksesuardır. Hanımlar, bir mücevher alacaklarsa ilk olarak yüzüklerden başlar. Evlilik yıl dönümüyse eğer renkli taşlı yüzükler hediye için çok güzel bir alternetif olacaktır. Renkli taşların faydalarını da eşiniz mutlaka biliyordur. Renkli taşlı yüzük alternatilerine de beraber bakalım

Tüm yüzüklerden aldıysak eğer kolyelere ve küpelere de bakabiliriz. Pırlanta kolye ve küpe olarak alternatiflere bakalım. Pırlanta kolye ve küpelerde tektaş modellerinin yanında minimal pırlantalı ürünlerde düşünebiliriz. Burada eşimiz daha minimal mi yoksa büyük takılar mu tercih ediyor ona bakmamız lazım.