EVLİLİK TEKLİFİ İÇİN ORGANİZASYON ÖNERİLERİ

KAPADOKYA'DA TEKLİF

Kapadokya'nın harika doğasında balonlara karşı... Evlilik teklifi için ilk önerimiz Kapadokya. Kapadokya'da teklif edecekseniz hava durumuna bakmanız çok önemli çünkü yağmurlu havalarda balonlar havalanmıyor bu da manzara için kötü haber demek. Bütçe açısından da sizi sarsmayacak günübirlik bile planlayabileceğiniz bir teklif organizasyonu olacaktır. Kapadokya'da daha detaylı bir organizasyon isterseniz cam evlerde de kalabilirsiniz. Kapadokya'nın mistik dokusunda ömür boyu unutulmayacak bir teklif olacaktır.

KUMSALDA TEKLİF ORGANİZASYONU

Kumsalda günbatımına karşı beyazlar içinde bir teklif organizasyonu... Unutulmaz anlar arasında yer almasını istiyorsanız ideal bir tercih olacaktır. Kumsalda sizi bekleyen beyaz bir konsept, günbatımına yakın özel ışıklandırmalarla unutulmaz anlar ve "evet" aldıktan sonra içkinizi yudumlamak.. Kumsalda sizi bekleyen organizasyon örneklerine gözatın

TEKNEDE TEKLİF ORGANİZASYONU

Teknede teklif organizasyonu nispeten sürprize daha açık olacaktır. Tamamen sürpriz olsun istiyorsanız, tahmin edilmesi zor olacağından tekne tercihi uygundur. Bir akşam yemeği planı yapıyor gibi tekneyi hazırlatabilir, plan dahilinde yemeğinizi yiyebilir ve sonrasında güzel bir manzara karşısında teklifi yapabilirsiniz. Bütçe olarak size daha pahalıya patlayacaktır ama tamamen size özel bir organizasyon olacaktır. Teknede size özel bir kaptan ve size özel bir garson olacaktır. Plan dahilinde yemekten sonra teklif esnasında konfetiler ve içecekler de hazır olacaktır. Size sadece yüzüğü sunmak ve evet almak kalıyor.

YEMEK ESNASINDA TEKLİF

Bir başka uygun bütçeli teklif önerimiz güzel bir restoranda yemek esnasında yapılacak teklif... Güzel bir restoranda önceden yapılmış bir plan ile teklifi çok özel bir hale getirebilirsiniz. Önceden restoranı ayarlayıp teklif esnasında garsonların size yardımcı olmasını sağlamalısınız. Restoranlar bu konuda yardımcı oluyorlar. Seçeceğiniz masa çok önemli, manzarası olan, etrafı yeterli boşlukta olan masa olmasına dikkat edin. Teklif edeceğiniz anda meşaleler ve konfetiler de geleceği için ferah bir ortam olması önemli. Hiç böyle şatafata gerek yok derseniz de güzel bir restoranda sade bir teklif yine unutulmazlar arasına girecektir.

ARKADAŞLARLA ORGANİZE TEKLİF

Arkadaşlarınızı organize edip çok farklı teklif hikayeleri çıkarabilirsiniz. Bu teklifi tercih ederseniz tüm arkadaşlarınızın haberi olması gerekiyor. Arkadaşlarınızı organize ederken havai fişekleri, pastayı, çiçeği ve konfetileri atacak olan arkadaşları tek tek organize etmeniz gerekiyor. Burada zamanlama çok öenmli. Teklifi ederken EVET aldığınız anda konfetiler ve çiçek gelmeli hemen ardından havai fişekler patlamalı. Sonrasında pasta ya da toplu halde yemek organizasyonu yapılmalı. Arkadaşlarınız da o kadar emek verdi tabi :)